Business Run

Anima Sana In Corpore Sano.  (Een gezonde geest in een gezond lichaam.)

Sportief in combinatie met een goed doel voor onze medemens!

Steeds meer mensen beoefenen in hun vrije tijd de loopsport (wegatletiek), al dan niet georganiseerd.  Voor bedrijven is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Noord-Aa Polderloop Business Run.
De Business Run is een bedrijvencompetitie over 5 of 10 km. Ieder team bestaat uit 4 lopers (mannen en/of vrouwen), waarvan er drie moeten finishen om in het klassement te komen.

Deelnemen kan met zoveel teams als je wilt. Onze ervaringen hebben geleerd dat winnen niet altijd het hoofdmotto is. Lekker ontspannen lopen, de wedstrijd uitlopen dat is waar de meeste mensen het voor doen, met daarna gezellig een hapje en een drankje. Daarnaast hebben wij ervaren dat het de onderlinge verstandhouding van collega’s een positieve input krijgt.
De teamleden ontvangen allen een herinnering. Daarnaast ontvangen zij ook na afloop twee consumpties en een (oer-Hollandse) snack.

De Noord-Aa Polderloop is gekoppeld aan een goed doel. Dit is des te meer een reden om deel te nemen aan de grootste en oudste Business Run in Zoetermeer.

0100-e1387546699459

1 van de Viba Teams

Algemeen
Een Business Team bestaat uit 4 deelnemers, man en/of vrouw. Voor de eerste drie teams per afstand (5 en 10 km) zijn prijzen beschikbaar. Het team met de beste totaaltijd van de 3 snelste lopers is de winnaar van de Noord-Aa Polderloop Business Run wisselbokaal.

Wijziging
Is een team op de dag van het evenement door omstandigheden niet compleet meldt u dit dan bij de coördinator van de BusinessRun.

Inschrijven
Voor de Business Run geldt dat meedoen uitsluitend mogelijk is door uw team vooraf in te schrijven. Inschrijven is mogelijk via de pagina: Inschrijven Business Run

Heeft u vragen of suggesties laat het ons gerust weten: mailto: info@noord-aa-polderloop.nl

Heeft u vragen of een opmerking? Gebruik dan onderstaand formulier.

Naam
Email
Onderwerp
Vraag of opmerking
Beveiligingscode
Beveiligingscode
?
Tik de code exact over