10 februari 2019: de 19e Noord-Aa Polderloop

Deze mooie recreatieve hardloopwedstrijd door het prachtige Groene Hart biedt voor elke loper een passende afstand. Van 1,5 km voor kinderen (tot en met 12 jaar) tot 5, 10 en 15 km voor de sportieve recreanten. Start kids-loop om 12.00 uur, de overige afstanden vanaf 13.00 uur.

De Noord-Aa Polderloop staat bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter. In het clubhuis van de Road Runners is douche- en kleedgelegenheid en er is de mogelijkheid om je te laten masseren. De kantine is erg gezellig om na afloop nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Hoofdsponsor Starshoe stelt de prijzen beschikbaar voor de podiumplaatsen, en natuurlijk is er voor iedere deelnemer ook een medaille.

Traditioneel zet de Noord-Aa Polderloop zich in voor een goed doel in Zoetermeer. Dit jaar is dat Stichting Leergeld Zoetermeer. Meer daarover lees je hier.

Gaan we weer van een winters landschap genieten of wordt het een prachtige vroege lentedag? We gaan het zien! De voorinschrijving is geopend! De organisatie adviseert om tijdig in te schrijven, er is een maximum aantal startnummers beschikbaar. Eventuele communicatie hierover verloopt via Laatste Nieuwsberichten en de Facebook-pagina van de Noord-Aa Polderloop.

 

 


Laatste nieuws

VIBA doet het weer!

Nieuws 11 december 2018
VIBA doet het weer!

VIBA NV is een handelsonderneming uit Zoetermeer en levert sinds 1935 allerlei technische en chemische producten aan de maakindustrie in de Benelux. VIBA doet ook al meer dan tien jaar mee met de Noord-Aa Polderloop en ook dit jaar, we gaan er al op rekenen,  staan zij met drie teams aan de start van de 5km Business […]

Lees verder »

Inschrijving geopend!

Nieuws 2 november 2018
Inschrijving geopend!

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de 19e Noord-Aa Polderloop! wacht niet, doe vandaag nog mee! Inschrijven kan hier. Met je collega’s of familie als team meedoen met onze businessrun? Klik dan hier.

Lees verder »