13 februari 2022: de 20e Noord-Aa Polderloop

Deze mooie recreatieve hardloopwedstrijd door het prachtige Groene Hart biedt voor elke loper een passende afstand. Van 1,5 km voor kinderen (tot en met 12 jaar) tot 5, 10 en 15 km voor de sportieve recreanten. Start kids-loop om 12.00 uur, de overige afstanden vanaf 13.00 uur.

De Noord-Aa Polderloop staat bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter. In het clubhuis van de Road Runners is douche- en kleedgelegenheid en er is de mogelijkheid om je te laten masseren. De kantine is erg gezellig om na afloop nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Hoofdsponsor Starshoe stelt de prijzen beschikbaar voor de podiumplaatsen en natuurlijk is er voor iedere deelnemer ook een medaille.

Traditioneel zet de Noord-Aa Polderloop zich in voor een goed doel in Zoetermeer. Dit jaar is dat Jong Perspectief. Meer daarover lees je hier.

De weersvoorspellingen zijn de laatste uren veranderd. De storm lijkt eerder te pieken dan voorzien, waardoor we al gedurende de wedstrijd te maken krijgen met zeer zware windstoten.

Helaas hebben we moeten besluiten om de Noord-Aa Polderloop af te gelasten voor de veiligheid van lopers, vrijwilligers en toeschouwers. We hopen op ieders begrip.


Laatste nieuws

Na-inschrijven

Nieuws 6 februari 2020

Er is mogelijkheid tot na-inschrijving in het clubgebouw aan Het Lange Land 14-16 op zaterdag 8 februari van 11 tot 13 uur en op zondag 9 februari van 10.30 tot 12.30 uur . De voor-inschrijvers kunnen hun startnummers ophalen op zaterdag van 11 tot 13 uur en op zondag vanaf 10.30 uur. Graag tot zondag […]

Lees verder »

De voor-inschrijving sluit vanavond!

Nieuws 5 februari 2020
De voor-inschrijving sluit vanavond!

Schrijf je nog snel in via https://bit.ly/2NT8J6K

Lees verder »