9 februari 2020: de 20e Noord-Aa Polderloop

Deze mooie recreatieve hardloopwedstrijd door het prachtige Groene Hart biedt voor elke loper een passende afstand. Van 1,5 km voor kinderen (tot en met 12 jaar) tot 5, 10 en 15 km voor de sportieve recreanten. Start kids-loop om 12.00 uur, de overige afstanden vanaf 13.00 uur.

De Noord-Aa Polderloop staat bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter. In het clubhuis van de Road Runners is douche- en kleedgelegenheid en er is de mogelijkheid om je te laten masseren. De kantine is erg gezellig om na afloop nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Hoofdsponsor Starshoe stelt de prijzen beschikbaar voor de podiumplaatsen en natuurlijk is er voor iedere deelnemer ook een medaille.

Traditioneel zet de Noord-Aa Polderloop zich in voor een goed doel in Zoetermeer. Dit jaar is dat Jong Perspectief. Meer daarover lees je hier.

Gaan we weer van een winters landschap genieten of wordt het een prachtige vroege lentedag? We gaan het zien! De voorinschrijving is geopend! De organisatie adviseert om tijdig in te schrijven, er is een maximum aantal startnummers beschikbaar. Eventuele communicatie hierover verloopt via Laatste Nieuwsberichten en de Facebook-pagina van de Noord-Aa Polderloop.

 

 


Laatste nieuws

Inschrijving geopend!

Nieuws 19 november 2019
Inschrijving geopend!

Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de Noord-Aa polderloop 2020! Inschrijven kan hier. En inschrijven voor de businessrun kan hier. Wij hebben er zin in!  

Lees verder »

Jong Perspectief als goed doel

Nieuws 19 november 2019
Jong Perspectief als goed doel

Traditioneel zet de Noord-Aa Polderloop zich in voor een goed doel in Zoetermeer. Dit jaar is dat Jong Perspectief. Jong Perspectief biedt ondersteuning aan kinderen en jongeren om beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven en om hun zelfredzaamheid te vergroten. De stichting tracht dit doel onder meer te realiseren door het inzetten van […]

Lees verder »