9 februari 2020: de 20e Noord-Aa Polderloop

Deze mooie recreatieve hardloopwedstrijd door het prachtige Groene Hart biedt voor elke loper een passende afstand. Van 1,5 km voor kinderen (tot en met 12 jaar) tot 5, 10 en 15 km voor de sportieve recreanten. Start kids-loop om 12.00 uur, de overige afstanden vanaf 13.00 uur.

De Noord-Aa Polderloop staat bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter. In het clubhuis van de Road Runners is douche- en kleedgelegenheid en er is de mogelijkheid om je te laten masseren. De kantine is erg gezellig om na afloop nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Hoofdsponsor Starshoe stelt de prijzen beschikbaar voor de podiumplaatsen en natuurlijk is er voor iedere deelnemer ook een medaille.

Traditioneel zet de Noord-Aa Polderloop zich in voor een goed doel in Zoetermeer. Dit jaar is dat Jong Perspectief. Meer daarover lees je hier.

De weersvoorspellingen zijn de laatste uren veranderd. De storm lijkt eerder te pieken dan voorzien, waardoor we al gedurende de wedstrijd te maken krijgen met zeer zware windstoten.

Helaas hebben we moeten besluiten om de Noord-Aa Polderloop af te gelasten voor de veiligheid van lopers, vrijwilligers en toeschouwers. We hopen op ieders begrip.

 

 


Laatste nieuws

Noord-Aa Polderloop AFGELAST!

Nieuws 9 februari 2020

Noord-Aa Polderloop AFGELAST! De weersvoorspellingen zijn de laatste uren veranderd. De storm lijkt eerder te pieken dan voorzien, waardoor we al gedurende de wedstrijd te maken krijgen met zeer zware windstoten. Helaas hebben we moeten besluiten om de Noord-Aa Polderloop af te gelasten voor de veiligheid van lopers, vrijwilligers en toeschouwers. We hopen op ieders […]

Lees verder »

Storm Ciara op komst

Nieuws 8 februari 2020
Storm Ciara op komst

Morgenochtend, zondag 9 feb om 8:30u, communiceren we of de loop doorgang kan vinden i.v.m. de weersomstandigheden.

Lees verder »