Deelnemende Business Teams

Eindlijst deelnemende business teams

Het wordt een mooie competitie op zondag 11 februari. Niet alleen een record aantal deelnemers maar ook meer business teams dan ooit! Dit zijn de deelnemende bedrijven:

De 5 km telt 7 teams:

VIBA NV uit Zoetermeer met 3 teams

Bouwkundig Tekenbureau Piso uit Benthuizen, 1 team

Starshoe Zoetermeer, 1 team (titelverdediger 2017)

LoopLekker Zoetermeer, 1 team

Oranje Nassau College uit Zoetermeer, 1 team

 

De 10 km telt 12 teams:

Raadschelders Massage Praktijk uit Zoetermeer, 1 team

Fysiozoetermeer, 1 team

Bouwkundig Tekenbureau Piso uit Benthuizen, 1 team

Rietdekkersbedrijf J. Keus uit Zevenhoven, 1 team (titelverdediger 2017)

LoopLekker Zoetermeer, 1 team

Oranje Nassau College uit Zoetermeer, 1 team

Aegon uit Den Haag, 4 teams

Provincie Zuid Holland/DBI, 1 team

FME uit Zoetermeer, 1 team

 

14 december 2017:

Het eerste businessteam heeft zich ingeschreven voor de Noord-Aa Polderloop! Een nieuw team dat namens MassagePraktijk Raadschelders op zondag 11 februari aan de start van de 10 kilometer zal verschijnen. Stiekem verwacht de organisatie een heleboel van dit team, want de viermansformatie bestaat uit twee ervaren rotten die niet bang zijn voor een beetje regen of modder, en twee jonge honden die graag in hoog tempo kilometers maken. Wij wensen Nick, Tom, Bas en Patrick veel succes en… wie volgt?!

Raadschelders

 

4 januari 2018:

Ook VIBA is dit jaar weer van de partij! VIBA NV is een handelsonderneming uit Zoetermeer en levert sinds 1935 allerlei technische en chemische producten aan de maakindustrie in de Benelux. VIBA doet ook al meer dan tien jaar mee met de Noord-Aa Polderloop en dit jaar staan zij wederom met drie teams aan de start bij de 5km Business Run. De organisatie van de Noord-Aa Polderloop is blij met zo’n trouwe deelnemer en wenst alle VIBA-lopers veel succes!

LogoViba_anno_400x400 (1)

 

7 januari 2018:

Als sportieve sponsor konden zij natuurlijk niet achterblijven: Fysiozoetermeer neemt ook met een team deel aan de Business Run van de Noord-Aa Polderloop! Gaat dit kersverse team hoge ogen gooien? Naar verluidt brengen ze ervaren lopers mee die de hand (of voet) niet omdraaien voor een flink stukkie door onze prachtige polders!

logo fysiozoetermeer-1

 

24 januari 2018:

Het gaat goed met de inschrijvingen voor de Noord-Aa Polderloop Business Run. Hoofdsponsor Starshoe heeft een team samengesteld om deel te nemen, en Bouwkundig Tekenbureau Piso, dat zich onlangs heeft gemeld om de 5 km recreatieloop voor twee jaar te ondersteunen, zelfs met twee teams! Ook de winnaar van vorig jaar, rietdekkersbedrijf J.Keus uit Zevenhoven is van de partij om de titel te verdedigen. De organisatie verheugt zich nu al op een geweldige wedstrijd!

 

8 februari 2018:

Het laatste team dat zich heeft aangemeld voor de business run is nieuwkomer Provincie Zuid Holland met een team van de afdeling DBI, Dienst Beheer Infrastructuur. Sander, Marco, Bart en Peter vertegenwoordigen DBI op de 10 kilometer. Veel succes!

Wil je weten over het werk van DBI? Klik dan hier.

image001

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone