10 februari 2019: de 19e Noord-Aa Polderloop

Deze mooie recreatieve hardloopwedstrijd door het prachtige Groene Hart biedt voor elke loper een passende afstand. Van 1,5 km voor kinderen (tot en met 12 jaar) tot 5, 10 en 15 km voor de sportieve recreanten. Start kids-loop om 12.00 uur, de overige afstanden vanaf 13.00 uur.

De Noord-Aa Polderloop staat bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter. In het clubhuis van de Road Runners is douche- en kleedgelegenheid en er is de mogelijkheid om je te laten masseren. De kantine is erg gezellig om na afloop nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Hoofdsponsor Starshoe stelt de prijzen beschikbaar voor de podiumplaatsen, en natuurlijk is er voor iedere deelnemer ook een medaille.

Traditioneel zet de Noord-Aa Polderloop zich in voor een goed doel in Zoetermeer. welk doel dat is, lees je hier binnenkort.

Gaan we weer van een winters landschap genieten of wordt het een prachtige vroege lentedag? We gaan het zien! De voorinschrijving opent binnenkort. De organisatie adviseert om tijdig in te schrijven, er is een maximum aantal startnummers beschikbaar. Eventuele communicatie hierover verloopt via Laatste Nieuwsberichten en de Facebook-pagina van de Noord-Aa Polderloop.

 

 


Laatste nieuws

Start!

Nieuws 22 september 2018
Start!

Zomervakantie voorbij, iedereen weer aan het werk: wij ook! Het team van de Noord-Aa Polderloop heeft de startmeeting al achter de rug. Lijstjes, taakverdeling, notulen, alles wat nodig is voor alweer een geweldig hardloopfeest. Zet zondag 10 februari maar vast in je agenda!

Lees verder »

Winnaars Business Run

Nieuws 11 februari 2018
Winnaars Business Run

De organisatie van de Noord- Aa Polderloop is buitengewoon blij met het grote aantal deelnemers aan de Business Run. Hieronder de uitslag: Business Run 5 km 1. Starshoe 2. Bouwkundig Tekenbureau Piso, 3. VIBA NV 4. LOOPLEKKER 5. ONC Parkdreef 6. VIBA NV 7. VIBA NV Business Run 10 km 1. Rietdekkersbedrijf J.Keus 2. Raadschelders Massage Praktijk […]

Lees verder »