11 februari 2018: de 18e Noord-Aa Polderloop

De 18e Noord-Aa Polderloop kende 651 gefinishte lopers!

Dankzij gunstige weergoden (oké, het waaide behoorlijk maar de voorspelde regen en hagel zijn ons gespaard gebleven) hebben een record aantal deelnemers de finishlijn gehaald! 575 reguliere lopers en lopertjes, en 76 deelnemers aan de Business Run, allemaal meer dan ooit!

Foto’s

Sinds 25 mei 2018 zijn er nieuwe privacyregels van kracht. Formeel mogen we geen foto’s zonder jouw toestemming openbaar maken. Onze ervaring is echter dat veel lopers die actiefoto’s juist heel erg leuk vinden. Voor nu hebben we de linkjes verwijderd, voor de volgende loop zoeken we een oplossing. Ben je op zoek naar een foto van de afgelopen loop, neem dan even contact met ons op.

Weer meedoen?

Zet dan zondag 10 februari 2019 alvast in je agenda!

 

 


Laatste nieuws

Winnaars Business Run

Nieuws 11 februari 2018
Winnaars Business Run

De organisatie van de Noord- Aa Polderloop is buitengewoon blij met het grote aantal deelnemers aan de Business Run. Hieronder de uitslag: Business Run 5 km 1. Starshoe 2. Bouwkundig Tekenbureau Piso, 3. VIBA NV 4. LOOPLEKKER 5. ONC Parkdreef 6. VIBA NV 7. VIBA NV Business Run 10 km 1. Rietdekkersbedrijf J.Keus 2. Raadschelders Massage Praktijk […]

Lees verder »

Record aantal lopers

Nieuws 6 februari 2018
Record aantal lopers

De Noord-Aa Polderloop stevent opeen record aantal lopers af! Twijfel je nog over deelnemen op zondag 11 februari? Wacht niet te lang, het kan zijn dat bepaalde afstanden niet meer beschikbaar zijn voor na-inschrijving! Je hebt nog tot en met 8 februari.

Lees verder »

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone